BEL 072-2200167

Aan- verkoopkeuring

  • Share:

Bouwkundige aankoopkeuring

Als u een huis gaat kopen, wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Een belangrijke stap bij het kopen van een woning is het laten checken van de bouwkundige staat van de woning. Met een bouwkundige keuring kan een misstap voorkomen worden. Tijdens de keuring wordt de gehele woning van nok tot kruipruimte, van binnen en van buiten zeer zorgvuldig bekeken en beoordeeld.

Met ons bouwkundig rapport krijgt u een goed en betrouwbaar beeld van de eventuele gebreken en achterstallig onderhoud.

 

Bouwkundige verkoopkeuring

Indien u uw woning wilt verkopen, kunt u ook een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Daarmee voldoet u ook aan de wettelijke informatieplicht. De verkoopkeuring geeft potentiële kopers een duidelijk beeld van de staat van uw huis. U speelt open kaart, wekt vertrouwen en voldoet u ook aan de wettelijke informatieplicht.

Vaak voorkomt een verkooprapport ook discussies met “bouwkundigen” die de aspirant-koper vaak bij een bezichtiging mee brengt ter ondersteuning van zijn of haar beslissing. Tevens voorkomt u dat de potentiele koper(s) sterk onder de vraagprijs gaan bieden vanwege eventuele geconstateerde bouwkundige gebreken, de eventuele gebreken zijn immers al in de verkooprapportage vermeld en in de (vraag)prijs meegenomen.

 

Is een bouwkundige keuring aftrekbaar?

De kosten voor de bouwkundige keuring zijn aftrekbaar als deze kosten zijn gemaakt voor het afsluiten van de hypotheek voor het kopen of verbouwen van een woning.

Aan- /verkoopkeuring vanaf € 295,-

tot 450 m³ € 295,- (incl. 21% BTW)
> 450 m³ € 345,- (incl. 21% BTW)
> 900 m3 op aanvraag


bouwkundige keuring
bouwkundige keuring
bouwkundige keuring